Pozivamo Vas na projekciju dokumentarnog filma Hieronymus Bosch, Vražji dodir

Hieronymus Bosch Srijeda 21.9.2016. u 18 sati
više o tome ››

Prikaz mačevanja i novačenja husara koji će predstaviti mađarski husari

Husari U subotu 17. rujna 2016., u 11 sati u središnjem parku pokraj paviljona je scenski prikaz mačevanja i novačenja husara koji će predstaviti mađarski husari (organizator: **Povijesna postrojba Bjelovarski graničari - Husari 1756. u suradnji s husarskom postrojbom iz Mađarske).
više o tome ››

Bogat program povodom Dana grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja

dan grada bjelovara
više o tome ››

Bjelovarsko kulturno ljeto

Bjelovarsko kulturno ljeto 2016 Program kulturnog ljeta
više o tome ››

Predstavljanje knjige KRUCIJALNI TEST

9. prosinca 2015., srijeda, 19 sati,
Gradski muzej Bjelovar (2. kat)
Knjigu će predstaviti: dr. sc. Tin Lemac i autor Goran Gatalica
Radujemo se Vašem dolasku!
više o tome ››

Radionice u Gradskom muzeju Bjelovar u listopadu 2015.

U listopadu, u Gradskom muzeju Bjelovar organiziraju se dvije radionice. Prva, naslovljena „Carica Marija Terezija i blago bjelovarskog muzeja“ održava se u subotu, 17. listopada s početkom u 10 sati i namijenjena je osnovnoškolskim uzrastima. Tom prilikom zainteresirani će se upoznati s vladavinom carice Marije Terezije, poviješću grada, a i zavirit će u predmete iz fundusa muzeja koji se nemaju priliku vidjeti u stalnom postavu.

Druga radionica održava se u subotu, 24. listopada s početkom također u 10 sati prilikom čega će prisutni uz kratko upoznavanje s podrijetlom običaja izrezivanja bundeva i sami se okušati u stvaranju strašnih i strašnijih stvorenja.
više o tome ››

Male ljetne škole

U Gradskom muzeju Bjelovar tijekom Bjelovarskog kulturnog ljeta, održale su se, uz nekoliko izložbi, koncerata i raznih nastupa, i dvije Male ljetne škole. Uz samu voditeljicu, na školama su sudjelovale i Ana Drveni, Mirta Margetić i Lucija Katančić.
više o tome ››4 / 5 | ‹ First  < 2 3 4 5 >